Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A nyári munkaruházat 4 alapdarabja

A nyári munkaruházat 4 alapdarabja
A nyári tikkasztó hőségben való munkavégzés rendkívüli igénybevételnek teszi ki az emberi szervezetet; romlik a koncentráció, gyorsabban fárad el az ember, és könnyedén ki is száradhat. Ilyen körülmények között, a hőmérséklet emelkedésével együtt a balesetek kockázata is megnő, így különösen fontossá válik a megfelelő munkavédelmi ruházat viselése. Szerencsére több lehetőség is rendelkezésünkre áll, hogy elviselhetőbbé, komfortosabbá tegyük a munkavégzést, ezzel együtt pedig óvjuk önmagunkat a sérülésekkel szemben. 

Kínálatunkból szemezgettünk, hogy bemutassuk a Helly Hansen legfunkcionálisabb nyári munkavédelmi ruházatát, mellyel te is felkészülhetsz a legnagyobb melegre!

Helly Hansen rövidnadrágok

A nyári építkezések alkalmával, és olyan munkafeltételek mellett, ahol a munkavédelmi ruházatnak nem szükséges a teljes testre kiterjednie, ideális választás a munkavédelmi rövidnadrág. A munkás rövidnadrágok előnyei közé tartozik, hogy a legnagyobb melegben is szellős, komfortos viseletet biztosítanak amellett, hogy rendkívül strapabíróak, így fokozott igénybevételnek is nagyszerűen megfelelnek. 

A kínálatunkban található Helly Hansen munkavédelmi rövidnadrágok között számos típus közül választhatsz, mindegyikük kiemelkedő kényelmet és védelmet biztosít. Rövidnadrágjaink jellemzői közé tartozik a 4 irányban elasztikus anyag, amely maximális mozgásszabadságot nyújt, valamint a strapabíró kialakítás, amely biztosítja, hogy a nadrágok a legnehezebb munkakörülmények között is megállják a helyüket.

Találsz nálunk lengőzsebes modelleket is, amelyek különösen hasznosak a szerszámok és kisebb eszközök kényelmes tárolásához. A Magni rövidnadrág például párnázott, vízálló mobiltelefon-tartó zsebbel és levehető függőzsebbel rendelkezik. A jól láthatósági rövidnadrágok, mint az Alna 2.0 lengőzsebes rövidnadrág felvasalt fényvisszaverőkkel vannak ellátva, amelyek biztosítják a láthatóságot a munkaterületen. A Chelsea Evolution és Oxford 4X modellek modern szabással és további megerősítésekkel készültek, mint például a Cordura® anyag és speciális zsebek, amelyek praktikusak és tartósak.

 

 

 

Munkavédelmi pólók

A Helly Hansen munkáspólóknak számos előnyük van, melyek ideálisabb viseletté teszik, mint egy hagyományos pólót. Ennek oka, hogy a munkáspólót kifejezetten fizikai munkához tervezték. A munkáspólók előnyei közé tartozik, hogy ezek speciális anyagokból készülnek, amiknek köszönhetően ezek a pólók sokkal strapabíróbbak hagyományos társaiknál. Míg egy utcai póló már egy erősebb rántástól is képes elszakadni, a munkáspólók ennél jóval nagyobb igénybevételt tudnak elviselni.

Webshopunk kínálatában számos kiváló minőségű Helly Hansen munkavédelmi póló közül választhatsz, melyek mindegyike tökéletesen megfelel a legszigorúbb munkavédelmi követelményeknek és kényelmi szempontoknak egyaránt. Pólóink közös jellemzője a strapabíró és rugalmas anyaghasználat, amely biztosítja, hogy egész nap kényelmes viseletet nyújtsanak, miközben a vállalati logók és egyedi megjelenések könnyedén felhelyezhetők rájuk.

Az Oxford Póló egy könnyű és kényelmes viselet, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy vállalati logóval könnyedén testre szabható legyen, így tökéletes választás azok számára, akik egyedi megjelenésre vágynak. Az Addvis jól láthatósági galléros póló puha anyaga és rugalmas fényvisszaverői maximális kényelmet biztosítanak, miközben a láthatósági tanúsítvány garantálja, hogy munka közben is biztonságban legyél.

Chelsea Evolution póló extra puha pamut és poliészter anyagának köszönhetően egyedülálló kényelmet nyújt, és az anyag akár 5%-os növekedési lehetősége korlátok nélkül biztosítja a kivételes komfortérzetet. A Kensington galléros póló a kényelem és stílus tökéletes kombinációja, divatos elemeivel biztosítja, hogy mindig kitűnj a tömegből, miközben könnyű és kényelmes viseletet nyújt.

 

Munkavédelmi félcipők

A szellős munkavédelmi cipők fontossága vitathatatlan, ha balesetveszéllyel járó munkakörben dolgozunk, ám a meleg nyári hónapokban a nehéz és vastag cipők viselése cseppet sem kellemes. Erre a problémára nyújtanak megoldást a munkavédelmi félcipők, melyek magasabb hőmérséklet esetén is komfortos viseletet biztosítanak, ám változatlanul gondoskodnak a lábak védelméről. A munkavédelmi félcipők kiválóan ötvözik a munkavédelmi szempontokat és a kényelmet, hiszen akár 10-12 órás álló munka esetén is kényelmesek, viselésük komfortos, emellett pedig számos veszélytől óvják meg viselőjük lábát. A Helly Hansen workwear lábbelik minden igényt kielégítenek, a széles termékkínálat segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb védelemmel ellátott lábbelit, legyen szó acélbetétes-, alubetétes vagy kompozit/kevlár/műanyag betétes bakancsokról, cipőkről.

 

 

Munkás sapkák

A munkás sapkák praktikusak, egyszerűek, melyeket a hétköznapokon is hordhatsz. Kínálatunkban többféle stílusos és kényelmes modell közül választhatsz, amelyek tökéletes kiegészítői lesznek a munkaruházatodnak. A tűző nap ellen kiváló védelmet nyújtanak, így biztosítva, hogy mindig kényelmesen és biztonságban dolgozhass nehezített körülmények között is.

Minden sapka kialakítása során a kényelem és a funkcionalitás a legfontosabb szempont, így biztosítva, hogy a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak.

 

Ne hagyd, hogy a nyári hőség akadályozzon a munkavégzésben! Fedezd fel kínálatunkat, és válaszd a legkényelmesebb és legstílusosabb munkavédelmi ruházatot és kiegészítőket, amelyek minden igényedet kielégítik.