Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Helly Hansen munkavédelmi pulóverek által kínált előnyök

A Helly Hansen munkavédelmi pulóverek által kínált előnyök

Számos munkahelyen követelmény a védőfelszerelések viselése. A munkaruha a tevékenységből adódó fokozott idénybevételtől és szennyeződéstől óvja a munkavállaló saját ruházatát, vagy adott esetben helyettesíti azt. A védőruházat pedig egyéni védőeszköz, amely a munkavállaló egészségét és testi épségét óvja, legyenek azok az ártalmak fizikai, biológiai és/vagy vegyi kockázatok.

Az alábbiakban bemutatjuk a Helly Hansen pulóverek kínálatát, melyek közül többféle választási lehetőség áll rendelkezésre üzletünkben és webshopunkban egyaránt.

A kezdetek…

Évtizedekkel ezelőtt a norvég kapitány, Helly Juell Hansen, elkezdett olyan vízálló munkaruházatot készíteni, amely jól látható és praktikus volt a tengerészek számára. Azóta a Helly Hansen workwear kollekció úttörővé vált az extrém körülmények között dolgozók és a szabadidős tevékenységeket űzők számára készült, jól látható ruházat terén. Az ötlet eredetileg abból született, hogy a horgászkapitány lenolajjal átitatott ruhájával próbálta meg védeni magát a sérülésektől és balesetektől. Ezek a ruhák kifejezetten az ilyen veszélyek elkerülésére lettek tervezve, miközben továbbra is biztosítják a vízállóságot, a kényelmet, a meleget és a légáteresztő képességet.

 

Ma már a Helly Hansen márkája széles választékot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt, legyen szó mindennapi viseletről vagy speciális körülményekről. Mára már az olyan munkavállalók, sportolók és kalandorok számára is elérhetők ezek a termékek, akiknek fontos a minőség és a funkcionalitás.

 

 

Helly Hansen funkcionális pulóverek

A Helly Hansen márka referenciaként szolgál a munkaruházat világában. Sok dolgozó elismeri és nagyra értékeli, aki olyan műszaki ruházatot keres, amely minden körülmények között ellenáll a munkahelyi viszontagságoknak és a szélsőséges időjárási körülményeknek.

A legtöbb szakember, de magánszemélyek is a márka felé hajlanak az egyéni védőfelszerelés és munkaruházat kiválasztásánál.

 

Manchester classic cipzáras kapucnis pulóverek

A Helly Hansen Manchester Zip kapucnis pulóver az ideális ruhadarab, ha a kényelmet, a puhaságot és a praktikumot szeretnénk ötvözni. A felhasznált anyag teljes egészében pamut, amely garantálja viselőjének a komfortot, miközben kiváló légáteresztő képességet biztosít. A pulóver testhezálló szabásvonalú, elől cipzárral, így könnyebben felvehető.

Kiegészül egy zsinóros kapucnival és két kenguru zsebbel, amelyek praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak. Ez a munkaruha védelmet nyújt esőszitálás ellen, miközben melegen tartja viselőjét a szabadban végzett munka során. A Manchester Classic cipzáras pulóver nagyobb mozgásszabadságot biztosít, így viselője teljes kényelemben végezheti feladatait.

Manchester Classic cipzáras és félcipzáras pulóverek 

A Manchester cipzáras pulóver karcsúsított szabásával a kényelmet és a lazaságot ötvözi. Anyaga kiváló szellőzést, puhaságot és légáteresztést biztosít. A középen elhelyezett cipzárnak köszönhetően könnyen alkalmazkodik viselője testfelépítéséhez, optimalizálva ezzel a mozgásszabadságot. A bordázott alsó szegélyek és a rugalmas mandzsetták tovább fokozzák a tökéletes illeszkedést. Ez a modell minden elvárásnak megfelel, hogy Te minden körülmények között kényelmesen dolgozhass.

A Helly Hansen Manchester félcipzáras pulóver pedig ugyanezt a kényelmet, könnyedséget és légáteresztő képességet nyújtja laza szabásával. A teljesen pamut anyag garantálja a magas szintű puhaságot és kényelmet, miközben kiváló nedvességelvezető képességgel rendelkezik, így egész nap melegen és szárazon tart. Az elülső félcipzárnak köszönhetően könnyedén mozoghatsz a mindennapi tevékenységeid során. A rugalmas alsó szegély és a mandzsetták pedig segítenek a munkavégzésben, legyen szó beltéri vagy kültéri feladatokról.

 

Addvis cipzáras jól láthatósági kapucnis pulóver

A Helly Hansen jól láthatósági Addvis pulóvere megfelel az alapvető fontosságú biztonsági és kényelmi szempontoknak. Könnyű, de tartós pamut-poliészter anyagból készült, amely kiváló légáteresztő képességet és nedvességelvezetést biztosít. Ez a munkaruha rendkívül funkcionális, 4-irányban rugalmas anyagának köszönhetően könnyedén lehet vele dolgozni a mindennapi tevékenységeid során. A középső cipzár és az alsó szegélyek gumírozottak, ami még jobb illeszkedést és komfortot biztosít. A biztonságos munkavégzés érdekében a pulóver 3M fényvisszaverő csíkokkal van ellátva a testen, az ujjakon és a vállakon. Ennek célja, hogy növelje a viselőjének láthatóságát veszélyes körülmények között. 

Helly Hansen a profi szakembereknek

A Helly Hansen ruházat olyan innovatív technológiákkal van felszerelve, mint a Helly Tech membrán, amely optimális vízállóságot és légáteresztő képességet biztosít. Praktikusnak és funkcionálisnak is tervezték őket, tágas zsebekkel a szerszámok és felszerelések számára.

 

Férfi és női munkaruházat 

A Helly Hansen ruházat kiváló választás azok számára, akik szélsőséges körülmények között dolgoznak, és tökéletes védelmet keresnek maguknak, miközben élvezik a kiváló funkcionalitást és a megnövelt tartósságot. A márka az innováció és a minőség iránti elkötelezettségéről híres, és továbbra is népszerű választás a különféle iparágakban dolgozók körében.

 

 

Válaszd a minőséget, válaszd a Helly Hansen pulóvereit, amelyek biztosítják kényelmedet és védelmedet a munkavégzés során! Látogasd meg webáruházunkat, ahol garantáltan megtalálod a legjobb minőséget!